Loading...
Materiale 2019-07-18T09:03:58+00:00
Workflow-plugin

SOLUTIONFIL

Denne solutionfil gør det muligt at integrere Lassos løsninger i dit Dynamics CRM-system. Dette gøres ved at downloaded solutionfilen og importere den i dit CRM-system. Herunder finder du også yderligere materiale, der kan hjælpe dig med installationen eller brugen af Lasso.

Hent

Brugervejledning

BRUGERVEJLEDNING 

Vejledning i brug af Lassos integration til Microsoft Dynamics CRM – herunder aktivering af abonnement, brugeradministration og guide i at oprette personer og virksomheder i CRM.

Hent

Marketingmateriale

MARKETING MATERIALE

Læs eller download materiale om Lassos integration til Microsoft Dynamics CRM – inkl. beskrivelse af kernefunktionalitet og priser.

Hent

Marketingmateriale

MARKETING MATERIALE (engelsk)

Læs eller download materiale om Lassos integration til Microsoft Dynamics CRM på engelsk.

Hent

Installationsvejledning

INSTALLATIONSVEJLEDNING

Step-by-step installationsvejledning, der guider dig igennem processen med at installere og opsætte Lassos integration til Microsoft Dynamics CRM, herunder installation af solutionfil, aktivering og tilpasning af antal brugere og licenser.

Hent

API-dokumentation

API-DOKUMENTATION

Med et Lasso-abonnement får man adgang til Lassos API. Prøv her Lasso-API-konsol, hvor API’et kan testes i det dynamiske brugerinterface.

Hent

Field Mapping

TILPASNING AF FELT-MAPPING

Ved oprettelse af firmaer med Lasso for Dynamics CRM, bliver en række felter overført fra CVR registret, ind på det oprettede firma. De tilgængelig felter i CVR registret, og deres mapping til felterne i et firma i CRM, kan nemt tilpasses.

Hent

Workflow-pluginGuide til Workflow Plugin

WORKFLOW-PLUGIN

Nyt! Det er nu muligt at lytte på ændringer i CVR, og automatisk køre disse workflows når det sker.

Dette workflow-plugin gør det muligt at trække staminformation og nøgletal til felter i CRM – Hvis du fx. vil hente telefonnummer og adresse fra CVR når en ny kunde oprettes, eller hvis du løbende vil tjekke, om dine potentielle kunder er reklamebeskyttet.

Derudover kan du lytte på på de ændringer dine kunder laver i Det Centrale Virksomhedsregister, og reagere på dem ved at køre et workflow der f.eks. opdaterer  entiteten med de nye ændringer.

Hent solution
Hent guide

Teknisk beskrivelse

CRM FORMULARSCRIPT

Har du brug for at opdatere data på en formular i CRM automatisk? Hent her et eksempel på, hvordan Lassos API-adgang kan benyttes fra Microsoft Dynamics CRM.

Hent