Loading...
Materiale 2023-04-20T13:57:44+00:00
Workflow-plugin

SOLUTIONFIL

Installér Lasso i dit Dynamics 365 eller Power Apps miljø vha. vores solutioner filer. Download løsningen og importer den i dit miljø – du er igang på under 5 minutter.

Hent til Dynamics 365 og Power Apps (anbefales)
Hent udvidelse til understøttelse af Kundeemner

Eller

Hent til Dynamics CRM (ældre version)

Power Automate connector

POWER AUTOMATE CONNECTOR

Brug Lassos Power Automate connector til at automatisere dine processer med offentlige tilgængelig data. Med connectoren får du adgang til data fra bl.a. CVR, om firmaer, personer og regnskaber. Hvis dit Dynamics miljø er i skyen, så anbefaler at du bruger disse fremfor vores workflow plugins nedenfor.

Obs! Det er stadig nødvendigt at bruge Workflow Plugins (nedenfor), hvis I ønsker at modtage opdateringer om ændringer for firmaer. Power Automate kan bruges til at reagere på disse ændringer.

Gå til Lassos Power Automate connector

Workflow-pluginGuide til Workflow Plugin

WORKFLOW-PLUGIN

Dette workflow-plugin gør det muligt at trække staminformation og nøgletal til felter i CRM – Hvis du fx. vil hente telefonnummer og adresse fra CVR når en ny kunde oprettes, eller hvis du løbende vil tjekke, om dine potentielle kunder er reklamebeskyttet.

Derudover kan du lytte på på de ændringer dine kunder laver i Det Centrale Virksomhedsregister, og reagere på dem ved at køre et workflow der f.eks. opdaterer  entiteten med de nye ændringer.

Obs! Hvis du ikke skal modtage opdateringer om ændringer i CVR, så anbefaler vi at du tager et kig på vores Power Automate Connector ovenfor i stedet.

Hent solution
Hent guide

Brugervejledning

BRUGERVEJLEDNING 

Vejledning i brug af Lassos integration til Microsoft Dynamics 365 og Power Platform – herunder aktivering af abonnement, brugeradministration og guide i at oprette personer og virksomheder i CRM.

Hent

Installationsvejledning

INSTALLATIONSVEJLEDNING

Step-by-step installationsvejledning, der guider dig igennem processen med at installere og opsætte Lassos integration til Microsoft Dynamics 365 og Power Platform, herunder installation af solutionfil, aktivering og tilpasning af antal brugere og licenser.

Hent

API-dokumentation

API-DOKUMENTATION

Se hvad du kan opnå ved at forbinde direkte til Lassos API.

Hent

Field Mapping

TILPASNING

Lasso for Dynamics 365 Customer Engangement kan tilpasses til dine behov. Se vores dokumentation for hvordan du bl.a. ændrer hvilken data der overføres, eller sikrer dig at brugerne ikke kan oprette Firmaer manuelt.

Gå til dokumentation