Loading...
Materiale 2020-03-30T13:59:03+00:00
Workflow-plugin

SOLUTIONFIL

Denne solutionfil gør det muligt at integrere Lassos løsninger i dit Dynamics 365. Dette gøres ved at downloaded solutionfilen og importere den i dit CRM-system. Herunder finder du også yderligere materiale, der kan hjælpe dig med installationen eller brugen af Lasso.

Hent til Dynamics 365 (anbefales)
Hent til Dynamics CRM (ældre version)

Brugervejledning

BRUGERVEJLEDNING 

Vejledning i brug af Lassos integration til Microsoft Dynamics 365 Customer Engangement– herunder aktivering af abonnement, brugeradministration og guide i at oprette personer og virksomheder i CRM.

Hent

Marketingmateriale

MARKETING MATERIALE

Læs eller download materiale om Lassos integration til Microsoft Dynamics 365 – inkl. beskrivelse af kernefunktionalitet og priser.

Hent

Marketingmateriale

MARKETING MATERIALE (engelsk)

Læs eller download materiale om Lassos integration til Microsoft Dynamics 365 på engelsk.

Hent

Installationsvejledning

INSTALLATIONSVEJLEDNING

Step-by-step installationsvejledning, der guider dig igennem processen med at installere og opsætte Lassos integration til Microsoft Dynamics 365, herunder installation af solutionfil, aktivering og tilpasning af antal brugere og licenser.

Hent

API-dokumentation

API-DOKUMENTATION

Med et Lasso-abonnement får man adgang til Lassos API. Prøv her Lasso-API-konsol, hvor API’et kan testes i det dynamiske brugerinterface.

Hent

Field Mapping

TILPASNING

Lasso for Dynamics 365 Customer Engangement kan tilpasses til dine behov. Se vores dokumentation for hvordan du bl.a. ændrer hvilken data der overføres, eller sikrer dig at brugerne ikke kan oprette Firmaer manuelt.

Gå til dokumentation

Workflow-pluginGuide til Workflow Plugin

WORKFLOW-PLUGIN

Dette workflow-plugin gør det muligt at trække staminformation og nøgletal til felter i CRM – Hvis du fx. vil hente telefonnummer og adresse fra CVR når en ny kunde oprettes, eller hvis du løbende vil tjekke, om dine potentielle kunder er reklamebeskyttet.

Derudover kan du lytte på på de ændringer dine kunder laver i Det Centrale Virksomhedsregister, og reagere på dem ved at køre et workflow der f.eks. opdaterer  entiteten med de nye ændringer.

Hent solution
Hent guide