Loading...
Om Lasso 2019-07-08T09:24:56+00:00

Lasso giver dig data om danske virksomheder og personer i det danske erhvervsliv

Med branchespecifikke produkter gør Lasso det muligt at bruge data til at spare tid, effektivisere arbejde og træffe de kloge beslutninger. Produkterne er udviklet i samarbejde med relevante fagpersoner – vi tror på, at revisorer bedst ved, hvordan revisionsarbejde optimeres, og sælgere bedst ved, hvordan markeds- og kundedata kan bruges til at øge salg. Data henter vi fra en række forskellige kilder: CVR.dk, Tinglysningsretten, Ejerregisteret etc. Vi viser altid realtime data direkte fra kilden – og du kan hente regnskaber og gemme dem direkte fra løsningen.

Lasso for Dynamics CRM screens

“I min optik er data essentielt for god forretningsførelse. Lassos løsning sikrer, at vores datakvalitet er i top – og at vi altid er klædt på med korrekte og opdaterede informationer om vores kunder”

Kim B. Christensen, Marketingchef, AP Pension

“Det er afgørende for os, at vi ikke skal logge ind i flere forskellige systemer. Lassos er integreret således, at man virkelig kan se og tilgå alt direkte i CRM. Det sparer tid og klik – og det gør vores databrug langt mere effektivt”

Peter Ravn-Olesen, Dansk Erhverv, Dansk Erhverv

“For vores konsulenter er det tidbesparende, at de ikke skal oprette alle felter selv – de skal blot skrive starten på et virksomhedsnavn eller et CVR nummer, så henter Lasso resten af oplysningerne fra CVR-registeret. Samtidig sikrer det en ensrettehed i oprettelserne og valid data når vi bruger Lasso”

Klaus Volby Henningsen, Unik HR, Unik HR